Ferrada Sant Feliu Guíxols - Cala del Molí

Aquesta ferrada l'havíem fet molts anys enrera però després ha restat tancada fins al 2013 que ha estat reoberta. És una ferrada molt peculiar, ja que és l'única que està penjada sobre el mar.

Trobem la ressenya molt detallada a aquesta web http://deandar.com/ferratas/via-ferrata-sant-feliu, i encara que indica que no és apte per als nens decidim anar-hi perquè no la recordem més difícil de les ferrades que ja hem fet amb els nens. Tant l'Abril com el Gerard són escaladors així que no serà per falta de braços i de ganes, l''únic problema és que la ferrada té algun pas per una mida de persona de més d'1,5 mts., però el Gerard amb una mica d'ajuda supera aquests passos.

Encara que sempre pateixen una mica de por per algun pas delicat.

Un avís important trobareu molta gent, nosaltres la vam fer dimarts de setmana santa i vam trobar més de 5 cordades i vam fer la ferrada fent cua.


 A la vía trobem 5 ponts tibetans.

També és molt recomanable portar càmera de fotos, ja que queden perfectes pel contrast del cel, la roca i l'aigua del mar.


Finalitzem la jornada menjant uns entrepans de Bacon amb formatge a un xiringuito de la platja de Sant Feliu de Guíxols.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Escalada en familia en Vilanova de Prades

Escalada a Vilanova de Prades

Escalada en el Ripollés